Присъедини се и получавай информация за ВСИЧКИ НАМАЛЕНИЯ от ВСИЧКИ сайтове за групово пазаруване в един единствен e-mail. Хитро, нали?

Общи условия

Всички оферти за групово пазаруване на едно място. Пазарувай хитро. Намаления, отстъпки, промоции, купони и аутлети - пазарувай хитро и получавай ежедневно всички най-ниски предложения наведнъж. Отстъпки 50%, 60%, 70%, 80% или 90%.

Настоящите условия се явяват споразумение между Hitro.bg и вас като потребител. Всяко достъпване на сайта под каквато и да било форма ви обвързва с настоящите Общи Условия.

Настоящите Общия Условия могат да бъдат променяни без известие – ваше задължение е да проверявате периодично за новости. Всички промени в Общите Условия влизат в сила с публикуването им на нашия сайт, като всяко последващо ваше посещение и употреба на сайта представлява съгласие с новите условия.

ОГРАНИЧЕНА ОТГОВОРНОСТ ОТНОСНО СЪДЪРЖАНИЕ:

Hitro.bg е сайт, който обединява офертите на всички сайтове за групово пазаруване и не предлага собствени такива. Hitro.bg не събира пари от потребителите си и не продава ваучери, оферти и услуги от свое име.
Hitro.bg съдържа само информация създадена от рекламодатели, партньори и други трети страни. Ние не гарантираме точността на тази информация, като не изключваме възможността Материалите на нашия сайт да съдържат технически и печатни грешки, както и други неточности.

Всички линкове към външни интернет сайтове се предлагат под формата на съдържание на Hitro.bg с цел улесняване на потребителите. Листването на външен сайт не ангажира Hitro.bg с подкрепа за качествата на предлаганите от него стоки или услуги. Hitro.bg не се ангажира с достъпността и работата на Сайта, нито с качеството на достъп или работата на трети сайтове.

Вашата кореспонденция, бизнес отношения или участие в промоции на рекламодатели или доставчици на услуги достъпни на или чрез Hitro.bg, в това число заплащане и доставка на стоки и услуги, както и всякакви други условия или гаранции са единствено предмет на вашите отношения с тези рекламодатели или доставчици на услуги. Вие извършвате всички търговски транзакции на ваш риск като се съгласявате, че Hitro.bg не са отговорни за каквито и да било загуби, включително материални, произлезли от предоставената информация или ликове на нашия сайт. Вие също така разбирате и се съгласявате, че сайтовете към които Hitro.bg предоставя линкове имат собствени общи условия, както и правила за конфиденциалност различни от тези на Hitro.bg.